FeliCom Almere voor websites, webshops, videografie en fotografie.

Business Software

Administratieve software-applicaties

Een goed softwareadvies

BookFeliCom adviseert bij het selecteren van de juiste Business Software voor uw onderneming. Business Software! Wat wordt daar onder verstaan?

Business Software is nog al een breed begrip! Het is een verzamelnaam voor softwareproducten ten behoeve van de administratieve processen van een onderneming. Hierbij kan aan de volgende processen gedacht worden: Financiele administratie of boekhouding, Verkoop- en Inkoopadministratie, Voorraadadministratie, Directe facturering en Orderfacturering, Projectenadministratie, Relatiebeheer (ook vaak CRM = Customer Relations Management genoemd), Loonadministratie, personeelsbeheer (ook vaak HRM = Human Resource Management genoemd), Competentiemanagement, Document Management en Workflow.

Vooral bij doorgroeiende ondernemingen komt er vaak een moment waarop de eerder gekozen software niet meer voldoende informatie verschaft om de onderneming op een resultaatgerichte manier te leiden. In deze gevallen wordt vaak geconstateerd, dat de eerder genoemde administratieve processen zijn ondergebracht in allerlei deelsystemen. Dat is erg lastig, omdat gegevens, die in bijna alle toepassingen voorkomen, zoals relatiegegevens, in elk deelsysteem apart ingevoerd en onderhouden moeten worden. Integratie is dan het motto! Alle processen worden gevoerd in een totaal geintegreerde business applicatie. Dan kunnen de relatiegevens, maar ook medewerkersgegevens, artikelgegevens, etc , die maar op 1 plaats zijn ingevoerd, gebruikt worden in alle gerelateerde processen. Voor startende ondernemers liggen de criteria weer anders.

 

 

Deel deze informatie